top of page

Diensten

Sneltransport

Koeriersdienst

Vertouwelijke documenten

Geen 9u tot 18u
mentaliteit
Internationaal en
nationaal
Persoonlijk aan de ontvanger
afgeven
 

De sneltransportdienst van Willemen Trans houdt in dat uw zending op de afgesproken tijd en plaats opgehaald wordt en daarna binnen 9 tot 18 uur bezorgd wordt. Echter is er ook sneltransport mogelijk bij meer urgente zendingen. De zending wordt dan zo snel mogelijk opgehaald en afgeleverd. Hiervoor wordt dan een toeslag gerekend. In beide gevallen wordt er gezorgd dat uw zending binnen de afgesproken tijd, geheel onbeschadigd, op zijn bestemming aankomt.

De koeriersdienst van Willemen Trans houdt in dat in de regio Nederland en West-Europa één of meerdere pakketten opgehaald en bezorgd worden. Ook hier wordt een ophaal- en een levertijd afgesproken. Dit geldt voor pakketten en pallets die met de normale koeriersdienst vervoerd worden.

De vertrouwelijkheid service van Willemen Trans houdt in dat al uw zendingen, groot of klein, indien gewenst in strikt vertrouwen kunnen worden bezorgd. De zending wordt dan persoonlijk aan de geadresseerde afgegeven en op aanvraag kan er getekend worden voor ontvangst. Bij elke zending die u met Willemen Trans verstuurt, wordt er aan u bekend gemaakt wanneer de zending is aangekomen bij de ontvanger.

Pallets

Pakketdienst

Express

euro- en
blok pallets
Van punt A
naar punt B
Zo snel
mogelijk bezorgd

Ook wanneer u een volledige pallet van A naar B wilt krijgen, heeft Willemen Trans een passende wagen. Dit kan uiteraard zowel nationaal als internationaal.

De standaard maten van de pallets die wij kunnen vervoeren zijn:
-Euro pallet 80×120 cm

-Blok pallet 100x100 cm

-Blok pallet 100 x 120 cm

Afwijkende maten kunnen wij ook vervoeren op aanvraag

Bij het vervoeren van pakketjes, zowel nationaal als internationaal bent u bij Willemen Trans aan het juiste adres. Pakketjes van alle soorten en maten kunnen door Willemen Trans vervoerd worden. Wij vervoeren één of meerdere pakketten, met als enige limiet dat alle pakketjes in de bus moeten passen. De pakketten worden op de afgesproken plaats opgehaald en bij het juiste adres afgeleverd.

Bij de express dienst van Willemen Trans wordt uw pakket, binnen de regels van de Nederlandse wetgeving, zo snel mogelijk van A naar B gebracht. Uw pakket wordt op de afgesproken plaats opgehaald en vervolgens met spoed op het juiste adres afgeleverd.

24/7

Geen 9 tot 18
mentaliteit
Voor
bulktransport

Aanhanger

Bij Willemen Trans kennen wij geen 9 tot 6 mentaliteit. Wij rijden van maandag tot vrijdag, in de weekenden maar ook 's nachts. Wij rekenen geen apart nachttarief. Echter, wanneer de rit verder is dan 1400 km vragen wij een kleine nachtrust vergoeding.

Voor groot transport wat niet in onze auto's past, of transport dat te zwaar is om in onze wagens te vervoeren, beschikken wij ook over een aanhanger. Deze is 6m bij 2m en hier passen 12 euro pallets op. Ook voor zwaarder en langer transport hebben wij een geschikte aanhanger.

Contact

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page